Advanced Skincare

Powers

Cenzaa Power Serum
Voorkomen van rimpels? Versteviging? Gevoelige huid? Het Cenzaa Power programma is speciaal ontwikkeld om de individuele wensen ten aanzien van huidverbetering doelgericht te behandelen. Cenzaa Power weet met haar innovatieve formule en therapeutische werkstoffen, op de meest effectieve wijze de verschillende huidlagen te bereiken. Uw huid zal gaandeweg het programma haar normale functies terug krijgen waardoor ze er weer gezond, stralend en vitaal uitziet. Cenzaa Power Serum is stap 3 binnen het Cenzaa 6-stappen huidverbeteringsprogramma.


 • Sweet Power  prijs: €42,95
  Een zeer intensief vochtregulerend en vitaliserend serum dat vervroegde huidveroudering tegengaat. De exclusieve formule voorziet uw huid direct van een hoge dosis vochtherstellende ingrediënten en geeft haar een stralende teint.
 • Calming Power  prijs: €42,95
  Een intensief herstellend serum. Beschermt en herstelt de rode en gevoelige huid en vermindert ontsierende adertjes. Laat zichtbare roodheid en geprikkelde huid tot het verleden behoren en uw huid aangenaam koel aanvoelen.
 • Rebalancing Power  prijs: €27,60
  Een intensief zuiverend, talgregulerend, hydraterend serum en bevat ingrediënten met ontstekingsremmende eigenschappen.
 • Energetic Power  prijs: €54,25
  Een zeer intensief anti-aging serum dat zorgt voor verjonging, vitaliteit, optimale versteviging en een stralende egale teint. Door haar natuurlijke therapeutische werkstoffen creëert Energetic Power op natuurlijke wijze een botox-effect!