Advanced Skincare

Comfort

Cenzaa Comfort Cream
Laat u meevoeren naar Mediterrane sferen met de revolutionaire huidverbeterende Cenzaa Comfort Creams. Huidverjongende, hydraterende, verstevigende en corrigerende crèmes met doeltreffende en geavanceerde formules. De verfijnde geuren en rijke texturen, vol inspiratie uit de natuur, laten uw huidverzorging een reis naar ontspannen oorden zijn. Cenzaa Comfort biedt u een spectaculaire lijn die zorgt dat uw zintuigen een Cenzaationeel moment beleven tijdens het gebruik van deze innovatieve therapeutische cosmetica. Cenzaa Comfort Cream is stap 4 binnen het Cenzaa 6-stappen huidverbeteringsprogramma. 


 • Sweet Moist  prijs: €33,60
  Een intensief hydraterende, herstellende en vitaliserende fluid die vervroegde huidveroudering tegengaat. De exclusieve formule voorziet uw huid direct van een hoge dosis vochtherstellende ingrediënten.
 • Sweet Heaven  prijs: €50,15
  Herstelt de vochtarme en droge huid intensief en gaat huidveroudering tegen. De romige 24-uurs crème met aangename geursensatie laat uw huid stralen.
 • Calming Senses  prijs: €42,80
  Een frisse emulsie die zorgt voor een goede huidflora en optimale celverbetering. Herstelt en beschermt de rode en gevoelige huid en vermindert ontsierende adertjes en biedt onmiddellijke kalmering en versterking.
 • Rebalancing Splash  prijs: €29,70
  Een intensieve fluid die de onzuivere en vette huid herstelt, de talgproductie terug dringt, onzuiverheden vermindert en bevat heilzame ingrediënten om de huidflora te verbeteren. Uw huid ziet er gematteerd en gezond uit.
 • Rebalancing Spirit  prijs: €35,35
  Brengt de gestreste, gecombineerde en vette huid in balans door de verbintenis tussen natuur en technologie. Uw huid krijgt haar normale functies terug waardoor ze er gematteerd, zuiver en gezond uitziet.
 • Energetic Sunrise  prijs: €52,20
  Een intensief hydraterende, voedende en vitaliserende anti-aging crème die fijne lijntjes vermindert, de elasticiteit herstelt en voor optimale huidverbetering zorgt.
 • Energetic Dream  prijs: €63,50
  Is met haar unieke huidverbeterende formule dé anti-aging crème die zorgt voor verjonging, vitaliteit, optimale versteviging en een stralende, egale teint.