Microblading 3D Haistroke

MICROBLADING 3D
Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een blade/mesje (7/12/14 micronaalden op een rij) worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haargroeirichting mee in de opperhuid onder lokale huidverdoving (indien nodig).  


De microblading hairstrokestechniek is dan ook een speciale permanente make-up techniek die een mooie en “natuurlijke look” geeft aan uw wenkbrauwen.

Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen er “net” even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk en vol.

BEHANDELING
Als u een afspraak heeft gemaakt ontvangt u via de mail een verplicht toestemmingsformulier, nazorginstructies en de eventuele risico’s opgestuurd via de mail.  Dit toestemmingsformulier moet u invullen en ondertekenen en meenemen naar uw afspraak.

Eerst worden de vorm van de wenkbrauwen uitgemeten en getekend hierbij wordt rekening gehouden met de anatomie van uw gezicht, nadat u tevreden bent en akkoord met het getekende model van de wenkbrauwen gaat de microblading behandeling pas beginnen. Voor de kleurbepaling van de wenkbrauwen zal worden gekeken naar de huid -en haartint.

Bij Beautysalon Mi Zense worden pigmenten gebruikt van het gerenommeerde merk LI Pigments, dit bedrijf produceert al meer dan 20 jaar pigmenten op het gebied van permanente make-up. LI Pigments staan erom bekend dat zij niet verkleuren en uitlopen en 100% veilig zijn voor de consument en o.a. organische stoffen bevatten.

In totaal duurt de behandeling max. 2 1/2 uur ( vormbepaling, voortekenen, kleurbepaling, microblading, nazorginstructies, verzorgingscreme).

Na ongeveer 1 jaar of langer wordt de touch-up aanbevolen mede afhankelijk van uw huidtype en leefstijl.

In de prijs is de nabehandeling/touch up inbegrepen tussen de 4 a  8 weken.

RESULTATEN VAN BEAUTYSALON MI ZENSE (VOOR & NA FOTO’S)
De kleur is nog 30-40% donkerder dan de uiteindelijke kleur. De uiteindelijke kleur zie je meestal na 7 dagen.

Previous Image
Next Image
IS PMU VOOR IEDEREEN GESCHIKT?
Nee helaas niet. Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is! Dit geldt o.a. voor: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart –en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er eventueel geen behandeling plaatsvinden. Bij twijfel of als het nodig is om tijdelijk te stoppen met uw medicijnen, neem dan vooraf contact op met de huisarts.

PMU EN VAKANTIE
Het is niet slim om vlak voor je zonvakantie de permanente make-up te laten zetten, dit omdat de eerste 5 dagen na de behandeling je wenkbrauwen niet in contact mogen komen met zon en chloorwater. Na de behandeling wordt aangeraden om niet in contact te komen met direct zonlicht. Er wordt aangeraden een hoed/cape/zonnebril te dragen, indien u deze voorgeschreven bescherming niet op correcte wijze nakomt zult u een stuk minder lang plezier hebben van de gepigmenteerde wenkbrauwen dan een ander persoon.

DOET HET PIJN?
Daarover zijn de meningen verdeeld! De een vergelijkt het zetten van de hairstrokes met het gevoel tijdens het epileren , de ander vindt het iets pijnlijker.

VOORDELEN MICROBLADING

  • 
Een strakker en veel natuurlijker eindresultaat dan reguliere PMU
- Elk jaar is het model aan te passen aan uw wensen
- Altijd mooi natuurlijk gevormde wenkbrauwen (geen dunne/dikke zwarte/donkere balkjes)
- Volume en ronding wordt aangepast aan uw wensen en vorm van het gezicht
- Creëert een open blik
- Jonger ogend uiterlijk
– Maakt wenkbrauw make-up volledig overbodig
- Investering van 1/2 keer per jaar om elke dag tijd en moeite te besparen
  • Altijd ’s morgens opstaan met prachtige wenkbrauwen!

GARANTIE PMU
Op de behandeling die u bij Beautysalon Mi Zense ondergaat krijgt u garantie. Indien u bij een ander een behandeling heeft ondergaan en hier een nabehandeling of correctie wilt laten uitvoeren wordt geen garantie verleend op het resultaat. Men weet immers niet hoe de pigmenten die de vorige behandelaar heeft gebruikt zal reageren.

Beautysalon Mi Zense voldoet aan de strenge hygiëneregels van het Ministerie van Volksgezondheid en is daarom in het bezit van verplichte vergunning van de GGD voor permanente make-up en heeft een vermelding op de website van http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl. Dit betekent dat er strikt veilig en hygiënisch wordt gewerkt. Deze site is een product van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en van het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV) van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). 

PRIJZEN MICROBLADING WENKBRAUWEN

  • Wenkbrauwen opzetten (inclusief 1  nabehandeling binnen  8 weken) – € 275,00
  • Touch-up kleur (binnen 1 jaar) – € 120,00
  • Touch-up kleur (na 1 jaar tot 1 ½ jaar) vanaf – € 150,00
  • Touch-up kleur (na 1 ½ jaar tot 2 jaar) vanaf – € 195,00
  • Touch-up kleur langer dan 2 jaar – prijs op aanvraag
  • Touch-up elders geplaatste pmu – prijs op aanvraag