Profusion

Age_RepairCenzaa Age Repair
Ogen, hals en decolleté zijn de eerste plaatsen waar tekenen van stress, vermoeidheid en vroegtijdige veroudering zichtbaar zijn. Deze huidgebieden hebben gespecialiseerde verzorging nodig om er gezond en vitaal uit te blijven zien. Door de Cenzaa Age Repair producten wordt de rijpere huid direct gelift, gestimuleerd en stralender door de unieke samenstelling van Laser-Like Lifting, DNA-herstel en Photo-Age bescherming. Zo blijft uw leeftijd uw best bewaarde geheim!


 • Suprême Look  prijs: €32,85
  Een zeer intensief voedende, hydraterende oogcrème die uw oogcontour lift en vochtwallen, verkleuringen en fijne lijntjes vermindert.
 • Derma Sculpture  prijs: €76,35
  Samengesteld op basis van de nieuwste anti-age technologie. Uw huid verjongt, wordt gelift en geremodelleerd, waardoor uw huid haar maximale spankracht, stevigheid en egale teint weer terug krijgt.
 • Magnificent Concentrate  prijs: €99,95
  Zorgt dat de huid van gezicht, hals en decolleté strakker en steviger wordt. Huidverbetering met een direct zichtbaar effect, maar zonder de bijwerkingen en risico’s van inspuitingen en ingrijpende operaties! Bij frequent gebruik zal uw huid van binnenuit herstellen en continu verder worden opgebouwd.
 • Plump It Up Lipcare  prijs: €12,85
  Speciaal ontwikkeld voor vollere, gezondere en mooiere gevormde lippen. De Lip Contour verhoogt het vochtgehalte van de lippen, zodat deze in volume toenemen. Het verbetert de lipcontouren en geeft een sterkere definitie aan de liplijn.