Profusion

cell-repair-compositieCenzaa Cellular Repair
De Cenzaa Cellular Repair producten brengen de meest overgevoelige, beschadigde, droge en geïrriteerde huidtypen onmiddellijk in balans. Celvernieuwing, bescherming, kalmering en herstel van de huidbarrière zijn kernwoorden voor deze productserie welke huidverbetering en een comfortabel gevoel biedt. Door de unieke samenstelling zal de huid herstellen voor een zichtbaar egale en gezonde huid!


  • Cool Tenderness  prijs: €42,50
    Herstelt de gestreste en zeer gevoelige huid direct en biedt uitkomst bij huidproblemen en zonnebrand. De verfrissende formule herstelt uw huidfuncties en brengt uw huid weer in balans.
  • Silk Tenderness  prijs: €44,00 
    Een rijke crème die de zeer gevoelige en gestreste huid herstelt, beschermt en in balans brengt en haar een luxe zijde zachte glans geeft.
  • Satin Beauty Power  prijs: €47,65
    Een intensieve huidverstevigende Beauty Booster en zorgt voor een 24-uurse schittering, ontspant uw gelaatstrekken, verfrist uw teint en wist vermoeidheidstekenen direct uit. Haar energieopwekkende werkstofcomplexen en subtiele geurbeleving, zorgen voor een zachte huid, vol vitaliteit.