Therapeutic Behandelingen

DEZE BEHANDELINGEN ZIJN VANAF MEDIO MEI TE BOEKEN!!!

Om de 28 dagen vernieuwt uw huid zich, maar door het voortschrijden van de jaren en de invloeden van buitenaf wordt dit proces ondermijnd en vertraagd. Iedere huid heeft daarom regelmatig behoefte aan een stimulerende kuurbehandeling met krachtige werkstoffen.

Cenzaa heeft een aantal speciaal behandelingen ontwikkeld op basis van natuurlijke werkstofcomplexen en manuele massagetechnieken. Deze optimaliseren het vernieuwingsproces van uw huid en geven haar een enorme energieboost. Wanneer uw huid tijdens dit proces wekelijks wordt behandeld, maken de gevormde huidcellen maximaal gebruik van de effectieve werkstoffen.

Met de Cenzaa Therapeutic behandelingen wordt uw huid uitgedaagd haar consistentie en textuur te optimaliseren. Door gebruik te maken van liftende bindweefselmassages, alpha hydroxy zuren en innovatieve high-tech formules, wordt uw huid op meerdere fronten aangepakt. Huidproblemen en huidwensen worden effectief behandeld waardoor uw huid zich actief vernieuwt en u in een record tempo huidverbetering ziet.

Naast de dagelijkse verzorging heeft iedere huid behoefte aan een verkwikkende kuurbehandeling met selecte werkstofcomplexen. Hierdoor verbetert niet alleen uw huidconditie, maar u zult versteld staan hoe lang u kunt genieten van een gezonde, stevige en vitale huid!

cenzaa_botuline_face