Gezichtsbehandelingen

Cenzaa Wellness Treatments

Cenzaa Impressions de ideale kennismakingsbehandeling!
60 min – €48,50 Laat u meevoeren met het moois wat Cenzaa te bieden heeft!
In deze uurs-behandeling krijgt u een impressie van een deel van het Cenzaa concept. U ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Op basis van een Lifestyle-Analyse, welke uw Cenzaa Expert zal uitvoeren, wordt de behandeling speciaal op uw huid en huidwensen afgestemd. 


cenzaa_moments

Cenzaa Moments Dé ultieme Cenzaa behandeling!
90 min – €68,50 Gun uzelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten!
Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Ik zal op basis van uw huid en huidwensen de behandeling afstemmen middels een Lifestyle-Analyse. Rijke producten met exceptionele werkstoffen zullen uw huid intensief voeden. 


glycol

Cenzaa Acne Clearify 
60 min – €55,00 Dé behandeling die gericht is op het intensief reinigen van de huid!
Verstopte poriën en puistjes worden effectief behandeld en de vorming van nieuwe onzuiverheden wordt tegengegaan. De Clearifying behandeling brengt de huid weer in haar natuurlijke belans en zorgt voor een mooie gezonde uitstraling. 


Washing faceCenzaa Jongerenbehandeling tot 16 jaar
45 min – €35,00 
Dé behandeling om uw kind te laten ervaren wat een schoonheidsbehandeling in houdt en wat een verzorgde huid kan betekenen.
Het is een lastige tijd, de tienerjaren. Het hele lijf verandert, hormonen gieren in het rond. Ze gaan van alles uitproberen, make-up, eigen kledingstijl en kapsels. En juist daar wil het nog wel eens misgaan. De eerste stappen op het gebied van make-up en kapsel zijn vaak wankel en geven vaak als resultaat een onzuivere huid. Juist daarom verzorg ik deze behandeling om ze kennis te laten maken met huidverzorging. Wat houdt deze behandeling in: reinigen van de huid, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, masker met een korte massage en het epileren van de wenkbrauwen