Bruidsarrangementen

Wilt u er stralend uitzien op de mooiste dag van u leven? Boek dan een passend bruidsarrangement.

 

WERKWIJZE:
Ik bespreek samen met u, als toekomstige bruid,  de wensen voor de make-up en het kapsel als ik bij u thuis kom waarbij ik tijdens de proefsessie de look creëer die u graag verwacht . Op de trouwdag zelf kom ik weer aan huis of op het adres waar u dan verblijft. U kunt het arrangement uitbreiden door ervoor te kiezen de bruidsgasten en/of de moeders ook van make-up en/of een verzorgd kapsel te laten voorzien.  Een heel aangenaam begin van een vaak spannende en emotionele dag, waarin u het stralende middelpunt bent.

Ik bied verschillende arrangementen aan waardoor er voor u, als toekomstige bruid, een last van de schouders valt en er voor elke budget een wens in vervulling kan gaan.

PROEFSESSIE:
De proefsessie zal ongeveer 2,5 á 3 uur duren en het is verstandig dit op een ochtend te doen als je ’s middags een afspraak hebt bij het bruidshuis voor het doorpassen van je jurk. Zo zie je meteen  hoe je er op je trouwdag uit zal zien!

Tijdens de Try Out wordt ook besproken of je wilt dat ik wat langer blijf en mee ga met de fotosessie. Ook kun je voor de mogelijkheid kiezen om mij ‘s avonds terug te laten komen om na het diner je make-up en/of kapsel aan te passen of bij te werken voor de avond. Als moeders, vriendinnen, zussen of getuigen ook hun make-up en kapsel willen laten doen is dit, in goed overleg, ook mogelijk.

 Voor tarieven en eventuele wensen neem dan vrijblijvend contact met mij op zodat we dit kunnen bespreken. Of bekijk mijn prijslijst.