Microneedling Therapy

Een jong en verzorgd uiterlijk is nog steeds de trend, maar uitgangspunt is je eigen gezicht, je eigen gelaatstrekken. Cenzaa biedt de oplossing met Mirco Needling en breng hiermee het thema ‘anti-aging’ naar een geheel nieuw level. 

Een toekomst waarin huidveroudering verleden tijd is?
Met de Cenzaa Micro needling behandeling wordt de huid op een gecontroleerde wijze met zeer fijne naaldjes behandeld. Het resultaat? Vermindering van lijntjes, een mooie huidstructuur, verzacht en vermindert littekens en zorgt voor een stralende teint.

KIES VOOR RESULTAAT
Acnelittekens, rimpels en pigmentvlekken? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de Huidtherapeut terecht. Dat hoeft niet meer, want ik als Cenzaa Skin Therapist zijn professioneel opgeleid om uw huid op meerdere fronten te behandelen. 

De cenzaa microneedling therapie is de allernieuwste techniek op het gebied van therapeutische kuurbehandelingen. De microneedling pen maakt minuscule kanaaltjes in de opperhuid door middel van kleine, verticaal trillende micronaaldjes. Dit brengt een aantal natuurlijke processen op gang, zo worden de diepe cellagen gestimuleerd tot collageenproductie. Daarnaast wordt de natuurlijke vernieuwing van de huid gestimuleerd waardoor de werkstofcomplexen maximaal worden opgenomen. De Cenzaa microneedling therapie is een veilige, effectieve en nagenoeg pijnloze behandeling en laat de huid volledig in tact. De verstelbare naaldlengte maakt het mogelijk de behandelingen aan te passen aan het te behandelen huidgebied en de wensen van uw klant. Daarnaast worden met de Cenzaa microneedlingtherapie pen alleen verticale kanaaltjes gemaakt om huidbeschadigingen te voorkomen. 

De microneedling therapie wordt geadviseerd in combinatie met de fruitzuurbehandelingen en/of bindweefselmassage voor een maximaal resultaat. Er worden verschillende combinaties gebruikt bij ieder huidprobleem. Huidproblemen die perfect te behandelen zijn, zijn (acne)littekens, rimpels en fijne lijntjes, hyperpigmentatie en een vochtarme huid. U kunt natuurlijk ook altijd een behandeling ondergaan om uw huid een maximale oppepper te geven!

Ook kiezen we naar aanleiding van uw huid het werkstoffencomplex. De verschillende ampullen zijn:

  • Melasin ampul tegen hyperpigmentatie
  • Hyaluronzuur 
  • Magnificent lifting concentrate Direct liftend en aanspannend, verstevigt en remodelleert de huid en vermindert lijntjes en rimpels.
  • Caviaar ampul, de ultieme huidoppepper.
  • Hibiscin ampul, anti-aging complex

Een kuur bestaat uit minimaal 4 tot 8 behandelingen die op uw huid zullen worden aangepast. Graag bespreken wij dit in een intakegesprek.

Losse MTS (microneedling) behandeling gehele gezicht
– Gericht een bepaald probleem behandelen in mogelijk u betaald €1,50 per minuut
 30 min € 45,00
Kuur 6 behandelingen,  AHA fruitzuren/Bindweefsel en Microneedling Therapie
Inclusief Botuline Masker & ampul gebruik tijden de behandeling
Normaal: €405,00 u krijgt dus 1 kuurbehandeling gratis t.w.v. €45,00
 6 x 30 min €360,00

Extra bij te boeken tijdens de kuurbehandeling (aan te raden voor optimaal resultaat)

Exclusief masker: Botuline Beauty Masq  €15,00  per keer
Ampul zoals hierboven staat aangegeven: aangepast op uw huidtype €7,50  per ampul

Let op: Bij het starten van een huidverbeteringskuur raden wij u thuis het 6 stappen huidverzorgingsprogramma van Cenzaa te gebruiken voor een maximaal resultaat. Mocht u geen producten willen gebruiken van Cenzaa kan ik geen maximaal resultaat garanderen en overweeg ik om een de kuur niet uit te voeren.