Profusion

Skin_Solution

Cenzaa Skin Solution
De Cenzaa Skin Solution serie is een luxe productlijn met als doel uw specifieke huidwensen en huidproblemen met speciale thuisproducten doeltreffend en effectief te behandelen! De superieure producten van de Skin Solution serie zijn een perfecte aanvulling op uw dagelijkse verzorging of te gebruiken tijdens een Cenzaa Skinkuur. Door gebruik te maken van de laatste laboratorium technologieën stapt Cenzaa met de Skin Solution serie in het tijdperk van revolutionaire huidverbetering!


 • Illuminating Mist  prijs: €24,95
  Een intensieve huidverbeterende lotion met anti-oxidanten en bevat werkstoffen met heilzame eigenschappen. Hydraterende, actieve ingrediënten egaliseren uw huidstructuur, herstellen de zuurgraad en laten uw huid stralen.
 • Illuminating Masq  prijs: €34,10 
  Een intensief masker dat huidoneffenheden verwijdert en grove poriën, een doffe teint en ongewenste rimpelvorming vermindert.
 • Microdermabrasion Polish  prijs: €41,50 
  Polijst uw huid intensief met fijne microdermabrasie korrels. De exclusief geformuleerde scrubcrème egaliseert, en verfijnt de structuur en textuur van uw huid zonder te beschadigen of te irriteren. Oneffenheden, fijne lijntjes, grove poriën, rimpels en littekens worden zichtbaar verzacht. Actieve ingrediënten hydrateren, herstellen en versterken de huid diep en zorgen voor een egale en stralende teint.
 • Illuminating Skin Peel 5%  prijs: €34,10
  Een intensieve fruitzuur (5%) peeling voor celverbetering en DNA-bescherming.
 • Illuminating Skin Peel 10%  prijs: €35,85
  Een intensieve fruitzuur (10%) peeling voor celverbetering en DNA-bescherming.